Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Wales

Proprietate de vânzare în Țara Galilor

Dacă sunteți în căutarea de proprietate de vânzare în Țara Galilor trebuie să știți că prețurile din Țara Galilor au crescut constant în ultimii ani, chiar dacă într-o rată mai lentă decât prețurile în Anglia, cu sudul Țării Galilor, unde Cardiff, este cel mai bun în Țara Galilor de Nord.

În general, prețurile din Țara Galilor sunt relativ stabile datorită unei valori bune percepute în comparație cu sud-estul Angliei și cu zonele din jurul Londrei.

Proprietățile de vânzare din Țara Galilor și mai presus de toate pe piața imobiliară din Țara Galilor de Nord au fost în mod tradițional conduse de cumpărători din West Midlands din Anglia, dar în ultimii ani au fost observate un aflux de cumpărători englezi din sud, precum și oameni care au terminat să lucreze și să-și schimbe viața.

Țara Galilor nu atrage în mod obișnuit pe cumpărătorii străini bogați văzuți în alte părți ale Marii Britanii, deși există unele în Cardiff și zonele de coastă, cumpărătorii străini sunt în mare parte europeni, în primul rând olandeză și germană.

În ultimele 18 luni, există un număr tot mai mare de cumpărători americani din Țara Galilor, interesați de proprietăți de vânzare în Țara Galilor, în special în căutare de proprietăți pe coastă, în jurul Abersoch, Anglesey și Beaumaris, precum și case cu vedere la munte și ocean.

Țara Galilor continuă, de asemenea, să fie populară pentru cumpărătorii britanici care doresc să aibă o vacanță sau care doresc să cumpere o proprietate de vânzare în Țara Galilor după terminarea vieții lor active.

 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB